Μάρκελλος Νύκτας κατά Ράδιο Αρβύλα: «Με χλεύαζαν για το επίθετο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου»

Κόλαφος ο Μάρκελλος Νύκτας κατά του Αντώνη Κανάκη και της παρέας της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, στην οποία κάνει λόγο για το «κράξιμο» με ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε από τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του.

Σε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Μαρία Βλάχου, ο Μάρκελλος Νύκτας ξέσπασε ξανά.

«Παλιότερα που ήμουν στην τηλεόραση, είχαν πάρει σχοινί κορδόνι αυτός και η παρέα των Ντάλτονς και ανέφεραν το όνομά μου. Ο λόγος ποιος ήταν να γελάει κάποιος με εμένα; Έπαιρναν υλικό και με έκραζαν. Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε; Ήταν καθαρά σεξουαλικό υποονοούμενο. Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι» δήλωσε ο Μάρκελλος Νύκτας.

«Υπάρχει ρεύμα εναντίον τους γιατί έχουν κάνει ανομήματα, εγώ δεν έχω κάνει κάτι, δεν έχω προσβάλλει κάποιον. Πέρα από αυτό, δεν υποστηρίζω μόνο τον εαυτό μου, υποστηρίζω και νέα παιδιά» πρόσθεσε εμφανώς εκνευρισμένος ο Μάρκελλος Νύκτας στη Super Κατερίνα.

Read More

And More