Μάρθα Καραγιάννη: «Έσπασε» η Μαρία Κορινθίου για τον θάνατο της μεγάλης πρωταγωνίστριας

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και βύθισε σε τεράστια θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν, έστω και για λίγο στο πλευρό της, μέσα από τις εκατοντάδες συνεργασίες της.

Η Μαρία Κορινθίου, η οποία είχε ενσαρκώσει στο θέατρο τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απώλεια της ηθοποιού, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή και τη στεναχώρια της.

«Δεν ξέρω τι να σας πω, τα έχουν πει όλα. Είναι μεγάλη απώλεια για τους ανθρώπους που την έζησαν αυτή τη γυναίκα. Ήταν μια γυναίκα με πολύ ταπεραμέντο, έξω καρδιά, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός με μεγάλη προσωπικότητα. Ήταν μαγκάκι. Ήταν μια μεγάλη ντίβα άσχετα αν ήταν η Μάρθα Καραγιάννη. Ήταν μια γυναίκα με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια, η ενέργειά της ήταν απίστευτη και αυτό την έκανε ντίβα. Ταυτόχρονα ήταν η Μάρθα όλων, η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Εγώ την αγάπησα πολύ, της είχα ιδιαίτερη αδυναμία. Με αγκάλιασε πολύ… Στεναχωρήθηκα πολύ» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου και «έσπασε»… 

 

Read More

And More