Μάσα Φασούλα: Πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της με τον Παναγιώτη Φασούλα από τότε που έφυγαν τα παιδιά τους από το σπίτι;

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η σύζυγος του Παναγιώτη Φασούλα, Μάσα, στην εκπομπή “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

«Η καθημερινότητα τώρα πια, επειδή μείναμε οι δυο μας με τον Παναγιώτη αφού και τα δυο παιδιά είναι στο εξωτερικό, ο γιος μου σπουδάζει έξω και η κόρη μου δουλεύει έξω, παίζει μπάσκετ, έχω διάφορες ασχολίες και έχω κι άλλα πράγματα στα σκαριά που ακόμα δεν ανακοινώνω.

Είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος. Αν ταιριάζω κάπου πλέον, γιατί όπως όλα έτσι και η τηλεόραση εξελίσσεται, αν υπήρχε κάτι που θα μου άρεσε και θα τους άρεσα, θα το συζήταγα… Μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρεύω. Τα παιδιά όταν ήταν πιο μικρά μου έλεγαν να πάω σε μια εκπομπή με μαμάδες που μαγειρεύουν… Όταν έχω στρες το να μαγειρεύω είναι κάτι που με ηρεμεί» ανέφερε αρχικά η Μάσα Φασούλα.

Σε άλλο σημείο, η Μάσα Φασούλα αναφέρθηκε στα δυο της παιδιά αλλά και τη σχέση με τον σύζυγό της Παναγιώτη Φασούλα.

«Η κόρη μου είναι 26 και ο γιος μου 23 ετών. Έχουν φύγει και οι δυο από 18 χρονών. Ο γιος μου ασχολείται με τις πολιτικές επιστήμες… Η κόρη μου έχει πλέον μια επιτυχημένη πορεία στο μπάσκετ οπότε χαίρομαι όταν αυτό αναγνωρίζεται στα social… Από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι δε νομίζω ότι επαναπροσδιορίστηκε η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Όταν περνάς καλά με έναν άνθρωπο δε νομίζω ότι έχει διαφορά είτε είσαι με παιδιά είτε όχι. Σίγουρα υπάρχει αυτό το ότι αδειάζει ένα σπίτι αλλά επειδή είμαστε και οι δυο πολύ δραστήριοι, δεν άλλαξε πολύ η καθημερινότητά μας» εξομολογήθηκε η Μάσα Φασούλα.

Τέλος, η Μάσα Φασούλα μίλησε και για το πως αντιμετωπίζει η ίδια το πέρασμα του χρόνου.

«Έχω μια αίσθηση ότι ο χρόνος πετάει κι αυτό είναι ενοχλητικό. Δε νομίζω ότι είναι μόνο για μένα γιατί το έχω συζητήσει, μάλλον είναι της ηλικίας. Είμαι κοκέτα, και θα κοιταχτώ στον καθρέφτη και όλα αυτά. Μου αρέσει να είμαι πιο αθλητική, δε βάφομαι το πρωί. Αν βγω θα βαφτώ εννοείται» είπε.

Read More

And More