MasterChef 4: Μία αναπάντεχη αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο!

Η ψηφοφορία και η άβολη διαδικασία της λαμβάνει μέρος για ακόμα μια φορά.

Τα επιχειρήματα πολλά για τους υπαίτιους, κάποιοι αναλαμβάνουν θαρραλέα τις ευθύνες τους και άλλοι διαμαρτύρονται. Το αίσθημα, που επικρατεί, είναι οργή, ειρωνεία ενώ ακούγονται πολλά συγνώμη, που κάνουν την πραγματική έννοια της λέξης να εξανεμίζεται στον ήχο του καρφιού, καθώς το διαπερνά το χαρτί της ψήφου.

Τρεις αυτή τη φορά θα βρεθούν πίσω από τους πάγκους να μαγειρεύουν, ίσως και για τελευταία τους φορά μέσα στο διαγωνισμό. Η συνταγή του guest chef, Σπύρου Αγιούς, που πρέπει να ακολουθήσουν για μια ακόμα φορά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, είναι πιο απαιτητική, καθώς το επίπεδο του διαγωνισμού ανεβαίνει όλο και περισσότερο, όσο πλησιάζει το ξεκαθάρισμα της τελικής δεκάδας.

Είναι εμφανές από τον κόσμο, που βρίσκεται στον εξώστη, ποιοι χρειάζονται βοήθεια και ποιοι ψυχολογική υποστήριξη. Κάποιοι δεν χρειάζονται και δεν ζητούν τίποτα από τα δύο.

Η επιστροφή εκείνων με τις  πιο επιτυχημένες προσπάθειες φέρνει ανάμεικτα συναισθήματα στο σπίτι. Κάποιοι ξεσπούν σε φωνές και άλλοι απλά χαίρονται, που ακόμα μια δοκιμασία αποχώρησης πέρασε και επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef 4.

Δες το τρέιλερ:

Read More

And More