MasterChef: Απασφάλισε η Κατερίνα για τον Γιώργο – “Εντάξει, κατούρα και λίγο” [video]

Παρότι έχουν ηρεμήσει πολύ τα πνεύματα, η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Λένη με τον Γιώργο Λασκαρίδη καλά κρατεί, αλλά σε πιο ήπιους και χιουμοριστικούς τόνους.

Μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού μαγειρική, η Κατερίνα είπε με το χαρακτηριστικό ύφος της: “Εντάξει… Κατούρα και λίγο, μου ήρθε να του πω, αλλά λέω μην το πω τώρα αυτό… Ο καλυτερότερος, μετά από αυτόν το χάος! Με τον Γιωργάκη δεν υπάρχουν και πολλές αγάπες, απλά ας κάνουμε τώρα ένα break. Αυτό σκέφτηκα γιατί πόσο πια να τον κράξω αυτό τον άνθρωπο; Δεν χρειάζεται κιόλας άλλωστε! Κάνει μόνος του τις πατάτες” πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής…” .

Με τη σειρά του, όμως, ο Γιώργος δεν χαρίστηκε στην συμπαίκτρια, λέγοντας στην κάμερα του MasterChef: “Η Κατερίνα, η Κατερίνα! Είναι γυναίκα, μπορεί να με γουστάρει, μπορεί να με μισεί, μπορεί να κάνει ότι θέλει… Εγώ είμαι εδώ στο παιχνίδι, έχω την κουκλάρα μου, την Λότους, μοντέλο. Νομίζω πως δεν θα υπήρχε πιθανότητα, ούτε μια στο τρεισεκατομμύριο να γυρίσω και να κοιτάξω την Κατερίνα. Παρ’ όλα αυτά έχω ξεκινήσει και το απολαμβάνω. Περιμένω πως και πως τον επόμενο καυγά και συνεχίζω μες στο παιχνίδι…” .

Μάλιστα, στο τέλος του Mystery Box, η Κατερίνα έδωσε και μία μπουκιά από το πιάτο της στον Γιώργο, ο οποίος την ρώτησε: «Ώ! Τι ωραία; Έβαλες ποντικοφάρμακο μέσα;», με την ίδια να του απαντάει: «Δεν έχει το pantry!». Μάλιστα, όταν ο Γιώργος της έκανε πλάκα ότι δεν είναι ωραίο, η Κατερίνα είπε με νόημα στην κάμερα: «Τον περιμένω στη γωνία. Έχω να του μάθω πολλά ακόμα, έχει πορεία. Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα!».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More