MasterChef: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ που περνούν στον μεγάλο τελικό!

Μια μεγάλη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την τετράδα του MasterChef 4, τη Μαρία, τον Σταυρή, τον Τζoν και τον Σταύρο. Η πιο σημαντική ημέρα, αυτή των ημιτελικών, ξεκίνησε! Από τη μία πλευρά, τρεις πολυδιάστατοι μάγειρες, ο Σταύρος, ο Τζον και ο Σταυρής, δεμένοι με μια ισχυρή φιλία, και από την άλλη, η Μαρία, μια πολύ δυναμική μαγείρισσα, με σημαντική εξέλιξη εντός του διαγωνισμού, πάλεψαν για να φτάσουν πιο κοντά στο όνειρό τους.

Ωστόσο, ο Τζον και η Μαρία δεν τα κατάφεραν και βρέθηκαν εκτός τελικού! Έτσι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου είναι οι δύο φιναλίστ του Διαγωνισμού Μαγειρικής, όπου πρόκειται να παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef!

Ο Κύπριος διαγωνιζόμενος πέρασε στον τελικό αφήνοντας πίσω την Μαρία Μπέη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη, να συνεχίσουν στην δεύτερη δοκιμασία! Ο Τζον Ρεάνο, μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη βαθιά χαρά που ένιωσε με το αποτέλεσμα για τον καλό του φίλο ξεσπώντας σε λυγμούς στην κάμερα του MasterChef.

Σε ένα πιάτο αντιγραφής, υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, οι δυο διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουν στην επόμενη φάση. Την φάση, δηλαδή, του μεγάλου τελικού. Έπειτα από σκέψη και προβληματισμό, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, δίχως να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο, αποφάσισαν ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος και ζήτησε ένα ωραίο fair play στον επερχόμενο τελικό!

Η Μαρία Μπέη έφτασε τριάδα, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό. Η εκρηκτική παίκτρια αποχώρησε με κλάματα, ακούγοντας θετικά σχόλια και από τους τρεις κριτές. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε ότι ήταν η παίκτρια με την μεγαλύτερη εξέλιξη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο, μερικά λάθη στο πιάτο αντιγραφής ήταν αρκετά για να την βγάλουν εκτός τελικού.

2 μέρες απομένουν για να μάθουμε επιτέλους ποιος θα αναδειχθεί ο νέος Έλληνας MasterChef!

Read More

And More