Στο νέο επεισόδιο του MasterChef οι παίκτες βρέθηκαν σε εξωτερική δοκιμασία με τον Γιώργο Αχλαδιώτη να αποκαλύπτει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως βρίσκεται σε αναζήτηση συντρόφου.
«Να κάνω μια ερώτηση; Ήρθες για να βρεις γυναίκα ή να μαγειρέψεις;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον διαγωνιζόμενο του MasterChef.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Εγώ ήρθα για τον δικό μου σκοπό, να μαγειρέψω, να μείνω και να εκπληρώσω τον σκοπό της μητέρας μου για εμένα, να βρω γυναίκα. Η μαμά μου έχει τον καημό της. Λέει: Αυτό το παιδί πότε θα το παντρέψω; Τέτοιο παλικάρι… Πού να ήξερε τι μυαλό έχω εγώ», πρόσθεσε ο Γιώργος Αχλαδιώτης.
«Κυρία Αναστασία μην ανησυχείτε για τίποτα. Δηλαδή, ένα δίμηνο μετά από εδώ, ο Γιώργος θα μπει στη διαδικασία», κατέληξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ