MasterChef: Μάρλεν, Γιώργος και Ηλίας στο «έλεος» του εξώστη! Η μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο [video]

Μετά την επιστροφή της Μαριάννας Πουλμεντή στο MasterChef 4, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν πως ανέδειξαν και την καλύτερη προσπάθεια από κάθε ομάδα.

Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου το καλύτερο πιάτο είχε ο Ηλίας. Από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά η καλύτερη προσπάθεια ανήκε στη Μάρλεν και τέλος, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη εκείνος που κατάφερε να ξεχωρίσει με τις μαγειρικές του ικανότητες ήταν ο Γώργος, ο οποίος ήταν η τελευταία αποχώρηση του διαγωνισμού μαγερικής.

Οι κριτές φώναξαν τους παίκτες και τους ανακοίνωσαν ότι από αυτούς τους τρεις, μόνο ένας ακόμα θα μπει ξανά στον διαγωνισμό μαζί με την Μαριάννα.

«Σήμερα θα επιστρέψετε 12!», τονίζει ο Σωτήρης Κοντιζάς στο τρέιλερ που βρίσκεται ήδη στον αέρα, με τον Πάνο Ιωαννίδη να τονίζει: «Είναι η πιο δύσκολη αντιγραφή που έγινε ποτέ στο MasterChef» και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εξηγεί ότι αυτή τη φορά δεν θα δοθεί συνταγή στους τρεις υποψήφιους.

Μάλιστα, το σημερινό επεισόδιο φαίνεται πώς θα εξελιχθεί σε θρίλερ, αφού στο τέλος του τρέιλερ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται να ανακοινώνει σε έναν από τους τρεις υποψήφιους παίκτες: “Μπορείς να διαλέξεις όποιον θέλεις από τον εξώστη και να πάρει τη θέση του!” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Read More

And More