MasterChef – Spoiler Alert: Αυτός είναι ο παίκτης/παίκτρια που φεύγει σήμερα από το παιχνίδι;

Μέρα αποχώρησης στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef! Μετά το τεστ δημιουργικότητας που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας, οι υποψήφιοι Ζαχίρ Γιαβαρί, Παντελής Βούρος και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη καλούνται να εκτελέσουν ένα ακόμη πιάτο αντιγραφής, με μοναδικό σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι. Το πολύ απαιτητικό γλυκό αντιγραφής του pastry chef Κρίτωνα Πουλή, θα φέρει ένα κλίμα απροσδόκητο και αρκετά έντονο στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Και όσο τα δημοσιεύματα θέλουν την Σπυριδούλα να είναι μία από τις φιναλίστ, φαίνεται πως σήμερα ο παίκτης που θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef θα είναι ο Ζαχίρ! Απόδειξη; Ο Αφγανός παίκτης που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, το βράδυ της Κυριακής μπήκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook.

Να θυμίσουμε πως οι παίκτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του MasterChef απαγορεύεται να μπαίνουν στα social media! Φαίνεται έτσι πως ο Ζαχίρ έχει ήδη αποχωρήσει από το reality μαγειρικής και βιάστηκε λίγο… να αποδεχτεί τους νέους του φίλους στο Facebook!

Read More

And More