Site icon TLIFE

MasterChef – Τελικός: Τα δύσκολα πιάτα που πρέπει να αντιγράψουν οι φιναλίστ και το… στοίχημα των κριτών! [vids]

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ξεκίνησε πριν λίγο και όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε επιτέλους ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής! Σταύρος ή Σταυρής; Οι δύο φιναλίστ του Διαγωνισμού μαγειρικής καλούνται να αντιγράψουν πιστά σε γεύση και σε εμφάνιση τέσσερα αρκετά δύσκολα πιάτα, τα οποία στο τέλος θα δοκιμάσουν και θα βαθμολογήσουν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Τα τέσσερα πιάτα είναι: 1.Deep fried Kappa Maki με μαγιονέζα spiracha και σάλτσα βασιλικού. 2.Macaron. 3. Μπακαλιάρος με κρέμα βασιλικού, tempura σταμναγκάθι και ρομανέσκο. 4. After dinner breakfast.

Το μενού που έπρεπε ν’ αντιγράψουν πιστά σε εμφάνιση και γεύση οι δύο φιναλίστ | MasterChef 4

Ο Σταύρος και ο Σταυρής, λοιπόν, μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef, όπου αντίκρισαν τέσσερις καμπάνες. Πριν οι κριτές τις ανοίξουν, ζήτησαν από τους δύο παίκτες να διαλέξουν από δύο ο καθένας. Ο Σταυρής διάλεξε την πρώτη και την τέταρτη, ενώ ο Σταύρος τη δεύτερη και την τρίτη. Οι δυο τους πίστευαν ότι θα φτιάξουν αυτά που έκρυβαν οι καμπάνες που διάλεξαν, ωστόσο, η έκπληξη ήρθε διά στόματος Λεωνίδα Κουτσόπουλου: «Επειδή είστε πολύ καλοί φίλοι και θέλετε να ανταλλάσετε πληροφορίες, θα φτιάξετε και οι δύο και τα τέσσερα πιάτα».

Μάλιστα, οι τρεις κριτές έβαλαν και το αναμενόμενο στοίχημα μεταξύ τους! Ο νικητής – ανάμεσα στον Πάνο Ιωαννίδη και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – θα κεράσει τους υπόλοιπους δύο δείπνο με… κρέατα!

© 2024 tlife.gr