MasterChef: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα πριν τη δεκάδα!

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι, οι 11 παίκτες περιμένουν με αγωνία δύο ακόμα δοκιμασίες, που θα τους φέρουν πιο κοντά στον στόχο τους: να κερδίσουν το έπαθλο και τον τίτλο του  διαγωνισμού MasterChef 4!

Το σημερινό Mystery Box δίνει ιδέες για το πώς μπορούν να σκέφτονται «έξω από το κουτί». Αν και ακούγεται οξύμωρο πως το ζητούμενο του Mystery Box μπορεί να τους κάνει να σκεφτούν έτσι, όταν καλούνται να επεξεργαστούν και να αποδώσουν τα λαχανικά με ένα ασυνήθιστο τρόπο, τότε όλα αποκτούν νόημα.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας ξεχωρίζει για ακόμα μια φορά ένας πολύ δυνατός μάγειρας του διαγωνισμού. Αν και έχει κερδίσει με το πιάτο του το πλεονέκτημα να μη μαγειρέψει, ο σκοπός του καθορίζεται μόνο από τη μαγειρική του -όπως απάντα στους τρεις κριτές- και επιλέγει να μαγειρέψει. Στόχος του να κάνει το «δύο στα δύο», διακινδυνεύοντας ωστόσο, να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. Η Κάρτα Ασυλίας, μετά την αποχώρηση του Ιωάννη, είναι και πάλι διαθέσιμη για εκείνον ή εκείνη, που θα φτιάξει ένα πιάτο αντάξιο εισόδου στη δεκάδα.

Οι τρεις Μέντορες Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα κρίνουν με ιδιαίτερη αυστηρότητα τους επίδοξους σεφ, μιας και κρίνονται πλέον οι θέσεις των δέκα καλύτερων μαγείρων του διαγωνισμού.

Τα αποτελέσματα σοκάρουν αρκετούς και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα χρειαστεί να βάλουν στην άκρη το άγχος τους και να απολαύσουν, όσο δεν απόλαυσαν ως τώρα, την αυριανή μέρα, ακόμα και αν πρόκειται για τη δοκιμασία αποχώρησης. Της ημέρας δηλαδή που μπορεί να είναι και η τελευταία τους, μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4.

Δες το τρέιλερ:

Read More

And More