Μάθε σε ποιον καλείται να πληρώσει αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ η Φαίη Σκορδά!

Τέλος καλό, όχι όλα καλά για το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1! Η Φαίη Σκορδά έχει προβληματάκια αυτή τη περίοδο, μιας και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να εκδικαστεί η αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον της ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης και ζητούσε από την παρουσιάστρια αποζημίωση ύψους 170.000 ευρώ, μετά τα καυστικά σχόλια που είχε κάνει για ΄κείνον η Φαίη στο “Πρωινό”.

Σχόλια τα οποία έλαβαν χώρα στην πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου, ύστερα από την ανάρτηση που είχε προηγηθεί από την πλευρά του δικηγόρου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μέσα από την οποία μιλούσε με άκρως προκλητικό και προσβλητικό τρόπο για μία συγκεκριμένη, μερίδα γυναικών, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για “πλαδαρές γκόμενες” και όχι μόνο.

Ο δικηγόρος εκ Θεσσαλονίκης, κατέθεσε ,λοιπόν, αγωγή εις βάρος της παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, στην οποία υποστήριζε ότι υπέστη απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό του επίδικη εκπομπή.

Την περασμένη Πέμπτη που ήταν να ζητηθεί η επίμαχη αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αναβλήθηκε τελικά η όλη διαδικασία, ύστερα από αίτημα της πλευράς της παρουσιάστριας, προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η αποζημίωση που πρότειναν οι εναγόμενοι στον Θάνο Καρατσιώλη για να αποσύρει την αγωγή, ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Read More

And More