Ματίνα Παγώνη για Τάκη Ζαχαράτο: “Δεν με έφερε σε δύσκολη θέση, είναι άριστος στη δουλειά του”

Ο χαρισματικός performer Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά στο Θέατρο Άλσος με την ολοκαίνουργια παράσταση, «Πάμε γι΄ άλλα ολοταχώς». Φυσικά, μιμείται και την Ματίνα Παγώνη, η οποία μάλιστα παρακολούθησε και εκείνη την παράσταση μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, σχολίασε τη δουλειά του έμπειρου perfomer και προσκάλεσε τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη σε κοινή έξοδο.

«Σας μιλώ ειλικρινά, είχα ηρεμήσει. Εμένα μ’ αρέσει το χιούμορ, δεν με ενδιαφέρουν σχόλια ή οτιδήποτε. Γενικά στη ζωή μου δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης, είναι άριστος στη δουλειά του, είναι φοβερός. Μιμείται τους πάντες με ωραίο τρόπο. Σε μιμείται και αισθάνεσαι άνετα», ανέφερε.

«Στον Ιορδάνη έχω αδυναμία. Ο κ. Παπαδάκης είναι πολλά χρόνια δημοσιογράφος και νομίζω ότι οι σχέσεις μεταξύ σας είναι άριστες», πρόσθεσε και στη συνέχεια κάλεσε τους παρουσιαστές να πάνε μαζί σε μια επόμενη παράσταση. «Την επόμενη φορά θα πάμε μαζί στο θέατρο».

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More