Site icon TLIFE

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η Έλενα Χριστοπούλου είναι η ξανθιά; Η Πιπίλα ποια είναι;»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε το παρών στην παρουσίαση του καινούριου θεάτρου Φίλιπ. Οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών τη ρώτησαν για την εικόνα της σύγχρονης τηλεόρασης και για ακόμη μία φορά εξέφρασε την άγνοιά της για την Ελίνα Παπίλα και τη Δάφνη Καραβοκύρη, οι οποίες θα παρουσιάσουν εκπομπή στο Open.

«Μετά τον κορονοϊό δεν βλέπω τόσες κωμωδίες όσες πριν. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Δεν μπορεί να ανοίγεις από το πρωί την τηλεόραση και να ακούς για βιασμούς, δολοφονίες. Ακόμα και τα πρωινάδικα έγιναν πλέον όλα infotainment. Είναι σαν να ανοίγω εγώ σουβλατζίδικο, έκανα επιτυχία και ξαφνικά όλος ο δρόμος γεμίζει σουβλατζίδικα! Ανοίξτε και κάτι εναλλακτικό, ένα… vegan σουβλατζίδικο», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σε ερώτηση για τις τέσσερις οικοδέσποινες του View και τις πρόσφατες δηλώσεις… άγνοιας που έκανε, η ηθοποιός επανήλθε στο θέμα λέγοντας:

«Δεν τις έμαθα ακόμα. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι η ξανθιά; Την ξέρω αυτήν. Η άλλη ποια είναι η Παπίλα… Πιπίλα; Δεν ακούω ραδιόφωνο, ούτε τηλεόραση βλέπω, άρα πώς θα την ξέρω; Ποιες εκπομπές έχει παρουσιάσει η Δάφνη Καραβοκύρη; Μπορεί να τις ξέρω φυσιογνωμικά».

© 2025 tlife.gr