Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έβαλε τα κλάματα on air στην Τσολάκη – «Έχουμε ακούσει πολλά»

Για τους λόγους που αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asia Express μίλησε το πρωί της Κυριακής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Open Weekend».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έλαβε συμμετοχή στο παιχνίδι του Star μαζί με την Ιλάειρα Ζήση, ωστόσο αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την πρώτη κιόλας ημέρα, καθώς οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε το σοκ εκείνη την ώρα. Πήγαμε για φωτογράφιση και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει 24 ώρες μετά. Παρά λίγο να ξεκινήσουμε ψυχοφάρμακα όταν είδαμε το πρώτο επεισόδιο, γιατί θυμηθήκαμε τι έγινε. Δεν έχει καμιά σχέση αυτό που είδατε. Ό,τι και να σας πω… Δεν άντεχα με τίποτα να βλέπω την Ιλάειρα να κλαίει. Δεν γινόταν ούτε στιγμή παραπάνω να μείνουμε. Τα περισσότερα παιδιά μπήκαν στο παιχνίδι για οικονομικούς λόγους. Πήγαμε ξεκάθαρα για την εμπειρία» αποκάλυψε αρχικά ο γνωστός παραγωγός.

 

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε σε κλάματα στο τηλέφωνο όταν άκουσε τα καλά λόγια της Ελένης Τσολάκη για εκείνον:

«Με συγκινείς πολύ τώρα και σε ευχαριστώ. Τώρα κλαίω γιατί έχουμε ακούσει κι εμείς πάρα πολλά αυτές τις μέρες κι όλους αυτούς τους μήνες, όπως καταλαβαίνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι αυτό. Ευχαριστούμε παιδιά, πρέπει να κλείσω».

Read More

And More