Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απάντηση στα σχόλια για την «ψεύτικη πρόταση γάμου», το μονόπετρο και η συγκίνηση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του, Ιλάειρα, φιλοξενήθηκαν στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 17/1. Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη γνωριμία, τη σχέση και την πρόταση γάμου, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όταν εμφανίστηκε ο πατέρας του από την Κύπρο και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν δίστασε να απαντήσει στα σχόλια που έχει δεχτεί όλο αυτό τον καιρό για τη σχέση του. «Έχω διαβάσει διάφορα, όπως ότι μπορεί να είναι ψεύτικο όλο μέχρι και για οικογενειακά θέμα, για προίκες. Το μόνο πράγμα στη ζωή μου που ήταν ανεκπλήρωτο ήταν αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να ονειρεύομαι επαγγελματικά. Την υγεία μας να έχουμε. Όλα αυτά που έχω διαβάσει είναι αστεία, όπως για παράδειγμα ότι οι γονείς μου τώρα που παντρευόμαστε θα μου δώσουν μία μεγάλη προίκα. Στην αρχή στενοχωρήθηκα, αλλά τώρα γελάω. Κατά καιρούς μου έχουν σύρει τα εξ’ αμάξης…» ανέφερε ο θεατρικός παραγωγός.

Όταν η Ιλάειρα εισέβαλε στο πλατό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως εκτός από το μονόπετρο που της έδωσε στην πρόταση γάμου, της έδωσαν τα αδέρφια του ένα ακόμη δαχτυλίδι με τέσσερα διαμάντια. «Με δέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά στην οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του Μαυρίκιου Μαυρικίου έκανε έκπληξη στο ζευγάρι, βγαίνοντας από την Κύπρο μέσω skype. Τα λόγια αγάπης που είπε για τον γιο του, έκαναν τον θεατρικό παραγωγό να συγκινηθεί και να μην το κρύψει…

Read More

And More