Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η νέα ζωή στην Κύπρο με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση – «Δεν μου λείπει η Ελλάδα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μιλώντας για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση αλλά και τη νέα του ζωή στην Κύπρο, όπου και συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Όπως ανέφερε ο γνωστός μουσικός, πέρασε δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα, οι οποίες τον ώθησαν στο να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. 

«Δεν μου λείπουν τα κακά της Ελλάδας. Πέρασα διάφορα και ήρθα στα όριά μου. Συνέβησαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Όταν μου είπε η Ιλάειρα να φύγουμε πέρασε όλη μου η ζωή από μπροστά μου σαν μια ταινία τα ζύγισα και λέω πως έχει δίκιο, πρέπει να φύγω γιατί έχει αρχίσει να μου κάνει κακό όλο αυτό εδώ», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Και πρόσθεσε: «Αυτό που με στρέσαρε πολύ ήταν κάποιοι άνθρωποι που ήθελαν να εκμεταλλευτούν κάποια πράγματα. Αν δεν έχεις ισχυροποιηθεί και δεν έχει βάλει μια βάση, μπορεί να σε αποβάλει το σύστημα».

Για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση: «Είμαστε πολύ καλά και έχουμε ηρεμίσει. Είναι όλα πάρα πολύ όμορφα. Η Ιλάειρα δεν έχει σταματήσει να με εντυπωσιάζει κάθε μέρα και να με εκπλήσσει», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην πρωινή εκπομπή του Alpha 

Read More

And More