Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μου είπε ο καρδιολόγος μου να μην πηγαίνω στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ταράζομαι»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου για την απόφασή του να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο, όπου και συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Φανερά ευδιάθετος και ανανεωμένος, ο γνωστός μουσικός δηλώνει ικανοποιημένος από τη νέα του ζωή, αφού δεν του λείπουν καθόλου οι εντάσεις αλλά και διαφωνίες που συχνά είχε στην Ελλάδα.

«Με τους παρουσιαστές των άλλων εκπομπών υπάρχει σεβασμός, αγάπη, ενώ εδώ στην Ελλάδα είναι να βγάλει ο ένας τα μάτια του άλλου», είπε για την εμπειρία του στην Κύπρο.

Και πρόσθεσε: «Έχω ηρεμίσει και καμιά φορά λέω κάτι που σχολιάζεται. Είχα πει για τον Γιώργο Λιάγκα ότι μου έχει πει ο καρδιολόγος μου να μην πηγαίνω στην εκπομπή του. Το εννοώ, επειδή ο καρδιολόγος μου ξέρει ότι ταράζομαι και ανεβοκατεβαίνουν οι παλμοί μου είπε να μην πάω στην εκπομπή του», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά, Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Είναι άλλο να είσαι αυστηρός και άλλο το να βγαίνεις χωρίς λόγο επειδή θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το κάνει και δεν ξέρω το γιατί. Και φαντάσου κάνουμε και μαζί ραδιόφωνο, είμαστε στον ίδιο σταθμό στην Κύπρο», είπε στην κάμερα του Open ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.  

Read More

And More