Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ ολοκλήρωσαν τη σχέση τους – Πανικός στο Twitter με την πρώτη ερωτική σκηνή τους

Μετά από 83 ολόκληρα επεισόδια και την αναμονή να αυξάνεται όλο και περισσότερο, η δόκιμη μοναχή Ελισάβετ και ο γοητευτικός Πέτρος ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους στο «Μαύρο Ρόδο».

Η ιστορία του Πέτρου και της Ελισάβετ έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μπορεί τα εμπόδια να ήταν πολλά, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πώς και πώς οι δυο αγαπημένοι ήρωες να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται και επιτέλους να κάνουν σεξ.

Τελικά, η δύναμη και η επιτυχία της συγκεκριμένης ιστορίας, είναι αυτή ακριβώς η αναμονή. Σε μία εποχή στην οποία όλα συμβαίνουν γρήγορα, οι σχέσεις καταναλώνονται και αναλώνονται σε πολύ εφήμερες καταστάσεις, η απήχηση της γνωριμίας του Πέτρου και της Ελισάβετ βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το συστατικό: όλα έγιναν στον χρόνο που έπρεπε, στη δειλή γέννηση ενός δύσκολου έρωτα, στη σταδιακή άνθησή του, στην ενδυνάμωσή του μέσα από πολλά εμπόδια και στην τρυφερή ολοκλήρωσή του.

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος ήρθαν πιο κοντά από ποτέ και έβαλαν τέλος στον πλατωνικό τους έρωτα. Η μοναχή αφέθηκε στο πάθος και αποφάσισε να δοθεί ολοκληρωτικά στον αγαπημένο της.

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες του Twitter που παρακολουθούν μανιωδώς το «Μαύρο Ρόδο» τρελάθηκαν με την άκρως αισθησιακή ερωτική σκηνή των δύο χαρακτήρων.

Δες τα tweets:

Read More

And More