Μαύρο Ρόδο – Τάσος Τζιβίσκος: Ο ρόλος του «Παράσχου», η απώλεια της μητέρας του και η σχέση του με τον Θεό

Ο Τάσος Τζιβίσκος, ο οποίος φέτος μας συστήθηκε μέσα από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» υποδυόμενος τον ρόλο του «Παράσχου» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη.

Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη δημοφιλή σειρά του Mega, την προσωπική του ζωή, αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου, έχω περάσει κάποια χαρακτηριστικά μου, όπως το ότι λέω πολλά με το βλέμμα. Έχω ζήσει την νύχτα παλαιοτέρα στη ζωή μου, έχω συναναστραφεί με ανθρώπους της νύχτας.

Για τον Παράσχο δεν έχουμε δει πολλά πράγματα, κάτι έχει συμβεί στο παρελθόν, που τον έχει κάνει έτσι. Η άμεση συνέχεια της σειράς θα πάρει μια πολύ σκοτεινή τροπή. Αν δεν έκανα τον Παράσχο, θα διάλεγα τον Βίκο. Στα μπουζούκια έχω πάει 1,5 φορά στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Τάσος Τζιβίσκος.

Ο Τάσος Τζιβίσκος είπε για την απώλεια της μητέρας του: «Έχασα την μητέρα μου όταν ήμουν 15-16 ετών, έπασχε από καρκίνο, αυτό μου έμαθε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο».

 

Για την προσωπική ζωή του και τη σχέση του με τα θεία, ο Τάσος Τζιβίσκος είπε: «Θα κρατήσω για μένα αν έχω σχέση, δεν έχω αυτοσκοπό να κάνω οικογένεια ή παιδιά. Δεν έχω τόσο κοντινή σχέση με αυτό που λέμε θρησκεία, πιστεύω στον άνθρωπο».

Read More

And More