Μαύρο στο «Survivor» και στον ΣΚΑΙ απ ΄όλα τα κανάλια;

Μαύρο στο «Survivor» και στον ΣΚΑΙ απ ΄όλα τα κανάλια; | tlife.gr

Και αν δεν το κατάλαβες λατρεμένη, – που δεν το νομίζω -, ξεκίνησε το «Survivor»! Ναι, το κυνήγι της καρύδας άρχισε με δόξα και τιμή εκεί στον Άγιο Δομίνικο και δυστυχώς άρχισαν και τα τηλε-βάσανά μας, μιας και θα έχουμε τώρα και μέχρι τον Ιούνιο,»Survivor» πρωί, μεσημέρι, βράδυ, κάτι σαν αντιβίωση!

Και αφού δεν μας φτάνει ο τηλε-παροξυσμός του ΣΚΑΙ, φρενίτιδα με το εν ΄λόγω ριάλιτι παθαίνουν κι όλα τα υπόλοιπα κανάλια, στην προσπάθειά τους να «τσιμπήσουν» εύκολα, άκοπα κι αβασάνιστα ποσοστά τηλεθέασης. Πως το λέει η παροιμία; «Με ξένα κόλλυβα λιβανίζουμε», ε λιβανίζουμε…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, τουλάχιστον τώρα, στην αρχή, τα μεγάλα κανάλια έχουν αποφασίσει να ρίξουν… «μαύρο» στο «Survivor», στην προσπάθειά τους να ανακόψουν έστω και λίγο την δυναμική του στους πίνακες τηλεθέασης, μπας και μπορέσουν ν΄ ανασάνουν και τα δικά τους προγράμματα στους πίνακες της AGB-Nielsen.

Με άλλα λόγια; Alpha, ANT1 και Star έχουν προχωρήσει σε μία άτυπη συμφωνία να κρατήσουν το «Survivor» χαμηλά και να μην του δώσουν παραπάνω ώθηση κάνοντάς του αναπαραγωγή μέσα κι από το δικό τους πρόγραμμα, γι ΄αυτό και δεν ήταν καθόλου τυχαίο σήμερα το γεγονός, ότι το αγριάλιτι του Φαλήρου δεν έπαιξε ούτε στον ΑΝΤ1, ούτε στον Alpha, ούτε ,όμως, και στο Star, γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουν και δικά τους τηλεοπτικά προϊόντα να στηρίξουν και να στήσουν, όπως είναι το fresh «Dancing», το «MasterChef», αλλά και το «Τατουάζ».

Πάντως, το «Survivor» ήρθε με φόρα και παρέσυρε χθες τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά του και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το ποια ακριβώς θα είναι η φετινή του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης…

READ more