Μαζί σου: Δικαίωση για τον Βασίλη Τερλέγκα στη δικαστική διαμάχη με πρώην φίλη του [video]

Κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος έχει ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, καθώς το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή πρώην φίλης του, η οποία είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη απαιτώντας ποσό που ξεπερνούσε τις 20.000 ευρώ. Αφορμή αυτής της αντιδικίας αποτέλεσαν τα δανεικά και αγύριστα, όπως η ίδια είχε υποστηρίξει με την αγωγή της, που αφορούσαν προσωπικά έξοδα του τραγουδιστή.

Η πρώην στενή φίλη του είχε καταγγείλει ότι ο ίδιος υπήρξε ιδιαίτερα σπάταλος, με αποτέλεσμα εκείνη να καταβάλλει πολλά από το μισθό που λάμβανε από την εργασία της. Η γνωριμία τους είχε γίνει στις αρχές του 2003 και από τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς ως τον Μάιο του 2008, ανέπτυξαν μια στενή ερωτική σχέση, όπως υποστήριξε η ενάγουσα. Τα προβλήματα, όπως η ίδια ανέφερε, ξεκίνησαν την άνοιξη του 2007, όταν οι δυο τους προχώρησαν στην σύναψη άτυπων συμβάσεων δανεισμού ύψους περίπου 10.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες του καλλιτέχνη.

Στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο” βρέθηκε ο φίλος του Βασίλη Τερλέγκα, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την συγκεκριμένη γυναίκα πριν από εκείνον, υποστηρίζοντας τον γνωστό τραγουδιστή και λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι όσα λέει εκείνη είναι ένα ψέμα.

Δες τα βίντεο:

Ο Βασίλης Τερλέγκας έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένος!

Read More

And More