“Με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη δεν μιλάμε, δεν είμαι εγώ αυτός που έκανε τη στραβή”

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παλιότερη κόντρα του με τη Μαρινέλλα, αλλά και το ότι δεν μιλάει εδώ και καιρό με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Με αφορμή τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στην παλιότερη κόντρα με την Μαρινέλλα που είχε διασκευάσει χωρίς την άδειά του τη «Μαλάμω».

«Μια φορά είχα μια σύγκρουση με τη Μαρινέλλα, αλλά κράτησε λίγο. Δεν θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ. Της είχα στείλει εξώδικο, όπως και στην Πρωτοψάλτη. Εύχομαι στην Άλκηστη να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, την έχει χάσει. Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει “είπα θα πάω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή και έχουμε μετανιώσει όλοι», δήλωσε ο μουσικός.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το μόνο που θέλω να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί την σχέση της με την κοινωνία. Νομίζω την έχει χάσει. Δεν μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε. Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 30 χρόνια από τη ζωή μου. Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα».

Δες τη συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More