Μέγκι Ντρίο: Απασφαλίζει για την Έλενα Γαλύφα και το GNTM – «Δεν έχει τίποτα να δώσει, δεν είναι και τόσο επιτυχημένη»

Η Μέγκι Ντρίο έδωσε μια… βιτριολική συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και για ακόμη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της, μιλώντας στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε στην νέα κριτική επιτροπή του reality μόδας, αναφέροντας πως η coach του καινούργιου κύκλου Έλενα Γαλύφα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Μάλιστα, στο στόχαστρο της Μέγκι Ντρίο βρέθηκαν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός.

«Είμαι πολύ σύμφωνη με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά και καλά έκανε που επέστρεψε μήπως αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα reality βρουν καμιά δουλειά. Ο Γιώργος Καράβας απέδειξε πέρσι ότι έχει θέση στην κριτική επιτροπή. Για ποιον να δουν πέρσι GNTM; Για την Ζενεβιέβ που δεν είχε θέση στην κριτική επιτροπή ή για τον Σκουλό που κούρασε και έπρεπε να φύγει; Ο Τάσος Σωφρονίου ήταν από τις καλύτερες επιλογές.

Υπάρχει ακόμη ένα όνομα που δεν κολλάει καθόλου. Η Έλενα Γαλύφα… Η κοπέλα είναι μια blogger, η οποία δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Τούνη. Δεν έχει τίποτα να δώσει. Περίμενα να ακούσω την Βίκυ Κουλιανού. Αντιθέτως αντί για στοιχεία μόδας, βλέπω blogging και Instagram. Οι κριτές κοιτούν την πάρτι τους και την προβολή τους και όχι τα παιδιά» απασφάλισε η Μέγκι Ντρίο για το GNTM.

 

Read More

And More