Μελέτης Ηλίας: «Αν έμπαινα στο αεροπλάνο μπορεί να πέθαινα, πρόλαβα στο τσακ»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας στην  εκπομπή «Δύο στις 10» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα άγχη και τις φοβίες του γύρω από θέματα υγείας: «Yπάρχουν πράγματα που φοβάμαι και έχω πολλά άγχη στην καθημερινότητα μου. Προσπαθώ όμως τα αντιμετωπίζω. Δηλαδή έχω άγχος για το θέμα της υγείας των παιδιών μου».

Ο Μελέτης Ηλίας στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα συμβάν πριν από 10 χρόνια, όταν αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία του η οποία τον κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις του. 

«Μου είχε τύχει κάτι πριν από περίπου 10 χρόνια και είχε πλάκα γιατί ξεκίνησε ως ένας πόνος στην κοιλιά μου. Ουσιαστικά ήταν σκωληκοειδίτιδα και η αρρωστοφοβία μου αυτή με απέτρεψε από το να ταξιδέψω που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Να ταξίδευα δηλαδή με αεροπλάνο σε μια περιοδεία που ήμουν αλλά το πρόλαβα και από τότε το έχω σαν σταθμό στη ζωή μου. Πήγα στο νοσοκομείο αντί να μπω στο αεροπλάνο. Αν έμπαινα στο αεροπλάνο μπορεί να πάθαινα περιτονίτιδα και να πέθαινα οπότε το πρόλαβα στο τσακ» εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας για την περιπέτεια που βίωσε. 

Read More

And More