Μελέτης Ηλίας: «Αν ήμασταν ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη, δεν θα την άντεχα πάνω από έναν μήνα»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στον Θανάση Πάτρα και στο Mega Καλημέρα για την πορεία του στην υποκριτική και την σειρά – σταθμός στη ζωή του «Το Σόι σου» στον Alpha.

Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε ο ηθοποιός, ο ρόλος του «Σάββα» του άνοιξε στην πόρτα στην τηλεόραση, καθώς μέχρι τότε τα έβγαζε δύσκολα με το οικονομικά του. 

«Η καλλιτεχνική μου ζωή θα ήταν διαφορετική αν δεν είχα κάνει τον ρόλο του Σάββα. Τέτοιες ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται κάθε χρόνο», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι θα δούλευα περισσότερο στο θέατρο, αλλά αυτό ήταν τομή για μένα, ήταν η ζωή μου πριν και η ζωή μου μετά απ’ αυτό. Δεν έβγαινα οικονομικά».

Για την Βάσω Λασκαράκη με την οποία συνυπήρξαν στη σειρά ως ζευγάρι: «Eίναι τελειομανής σε σημείο εκνευριστικό για έμενα. Αν ήμασταν ζευγάρι, δε θα άντεχα πάνω από έναν μήνα. Πριν γνωρίσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έλεγα “αμάν αυτός ο Τσιμιτσέλης, τι κάνει πια αυτός;”», είπε ο ηθοποιός για το διάστημα που η Βάσω Λασκαράκη ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Read More

And More