Μελέτης Ηλίας: «Ήταν λίγα τα χρήματα από την πρώτη χρονιά του Σόι Σου» – Αποκλειστικό απόσπασμα

Η εκπομπή «The Break» με τη Βάσω Λασκαράκη επιστρέφει αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 15.10, στον ΣΚΑΪ, με ωραίες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz, κοσμικά event και δημοσιογραφικά αφιερώματα.

Ο Μελέτης Ηλίας μιλά για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε πριν κάνει τηλεόραση, τη σχέση του με την έφηβη κόρη του, τις αστείες εμπειρίες του με τη Βάσω off camera και τους εφιάλτες του ως κινηματογραφικός παραγωγός.

«Ήταν λίγα τα χρήματα από την πρώτη χρονιά της σειράς “Το Σόι”. Σε πήρα, όμως, τηλέφωνο να σε συμβουλευτώ. Έχουν ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά, πάω εγώ και μετά… τελειώνουν τα δοκιμαστικά. Τον βρήκαμε. Κλείσαμε, γεια σας. Δεν ήξερα οικονομικά τι να ζητήσω. Είχα ακούσει για κάτι αμοιβές τα παλιά χρόνια, να κτίσεις σπίτι στα πρώτα δέκα επεισόδια. Παίρνω την Βάσω τηλέφωνο και ρωτάω “οικονομικά, τι φάση;”. Λίγο απογοητεύτηκα… Με τα πρώτα μου λεφτά έκλεισα “τρύπες”. Έκανα τρεις παραστάσεις τότε και έβγαζα 750 ευρώ τον μήνα» αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας στην Βάσω Λασκαράκη.

Δες το αποκλειστικό απόσπασμα που σου εξασφάλισε το TLIFE:

 

Read More

And More