Μελέτης Ηλίας: «Ζορίστηκα με τα χρήματα, δεν έφταναν, ειδικά όταν ήρθε το πρώτο παιδί»

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διένυσε αλλά και τον λόγο που η Ελεονώρα του οφείλει μια… συγνώμη.

«Το Σόι ήταν η σειρά που με έκανε γνωστό. Πριν την επιτυχία στην τηλεόραση τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, ειδικά όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα. Όποιος δουλεύει στην τηλεόραση τα χρήματα είναι καλύτερα από το θέατρο. Στις περιπτώσεις που υπάρχει σχέση εξουσίας είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να τον κατηγορήσεις ότι δεν ικανοποιείς τον άλλον», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Και πρόσθεσε: «Έχω φύγει λόγω κακού κλίματος από παράσταση. Έχω πάθει “σεντόνι” σε παράσταση που είχε ομοιοκαταληξία, ήταν τραγική εμπειρία. Πριν την υποκριτική σπούδασα λογιστικά, αλλά θα βάλτωνα αν ήμουν σε ένα εργασιακό περιβάλλον για μια ζωή».

Κλείνοντας, ο Μελέτης Ηλίας απάντησε με χιούμορ και για την Ελεονώρα Μελέτη: «Ειδικά από τότε που βγήκε και η Ελεονώρα Μελέτη, που έχει το Μελέτη ως επίθετο, εκεί αρχίζει το μεγάλο μπέρδεμα. Και μου οφείλει ένα μεγάλο “συγγνώμη”, να μου το πει, παρακαλώ, κάποια στιγμή».

Read More

And More