Μελίνα Ασλανίδου: «Δεν άντεξα – Στην αρχή έκλαιγα αλλά μετά δεν συνηθίζεται» – Το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει τραγουδίστρια

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή τραγουδίστρια, κάνοντας αναδρομή στην πορεία της, αποκάλυψε το επάγγελμα που επέλεξε αρχικά, πριν την κερδίσει το τραγούδι.

Όπως παραδέχτηκε η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησε να εργάζεται ως μικροβιολόγος: «Δεν μπορούσε να με έχει κερδίσει αυτός ο χώρος. Η δουλειά μας απευθύνεται στον άνθρωπο, είναι ανθρωποκεντρική, αλλά η μουσική απευθύνεται στην ψυχή.

Η ιατρική απευθύνεται στο σώμα και είναι δύσκολη για έναν άνθρωπο που είναι ευαίσθητο για έναν να βλέπει ανθρώπους να υποφέρουν, δεν αντέχει…» σχολίασε η Μελίνα Ασλανίδου.

«Δεν άντεξα, στην αρχή έκλαιγα αλλά δεν συνηθίζεται», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια για την ενασχόλησή της με την μικροβιολογία.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164