Μελίνα Ασλανίδου: «Έστρεψα τα φώτα πάνω μου» – Η περίοδος της απομόνωσης, οι διακυμάνσεις και η ζωή της σήμερα

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της, τη δημόσια εικόνα της αλλά και τις αλλαγές στη ζωής της τα τελευταία χρόνια

«Πέρασες διάφορε διακυμάνσεις με τη ζωή σου και τα προσωπικά σου. Τώρα σε βλέπω σε μια πιο ήρεμη φάση…» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Μελίνα Ασλανίδου.

«Είμαι μια χαρά, πολύ ήρεμη και πιο καλά από ποτέ θα έλεγα. Αυτό που μένει πάντα είναι αυτή η δίψα και η αγάπη για ζωή. Αυτό το πάθος και αυτή η φλόγα», απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου.

Για το διάστημα που είδε μεγάλες αλλαγές: «Τις ημέρες της πανδημίας που ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια και νιώθαμε ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου, ξαφνικά βγάλαμε όλοι έναν άλλον χαρακτήρα και ξαφνικά είδαμε τα ταλέντα μας που έχουμε τα βγάλαμε προς τα έξω. Εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιμετώπισα, έστρεψα τα φώτα μέσα μου. Είχα ξεχάσει πως ζωγράφιζα και άρχισα να ζωγραφίζω ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι».

«Πάντα ήμουν σπιτόγατα, αλλά βγαίνω αναγκαστικά για τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Κουράστηκα την περίοδο της πανδημίας, εκεί μου βγήκε όλη η κούραση, όλων των χρόνων που δεν είχα σταματήσει καθόλου», απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου.

Σχετικά με τον χαρακτήρα της: «Είναι πολύ συνειδητό ότι έχω επιλέξει να ζω έτσι, αυτή τη γραμμή την έχω πάρει από τους γονείς μου (…) Είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος, θέλω να δίνω στον κόσμο πόσο μάλλον στον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Πλέον όμως υπάρχουν και κάποια όρια. Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο», είπε η Μελίνα Ασλανίδου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164