Μελίνα Ασλανίδου: Ξανά ερωτευμένη η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Μουντάκη

Στην εκπομπή “Σημείο συνάντησης” βρέθηκαν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουΐνέλης ή αλλιώς Stavento. Οι καλλιτέχνες μίλησαν για γνωστές και άγνωστες πτυχές τους, με τη Μελίνα Ασλανίδου να αναφέρεται στη ζωή στην Κρήτη αλλά και να αποκαλύπτει πώς έβγαλε τα πρώτα χρήματα ως τραγουδίστρια.

“Περνάω καλά στην Κρήτη. Από το ένα ως το δέκα περνάω δώδεκα καλά. Στην αρχή ξεκίνησα ως σερβιτόρα για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου γιατί οι γονείς μου μπορούσαν μέχρι ένα σημείο να με καλύψουν. Ξεκινούσα τη δουλειά και τραγουδούσα, δεν έκανα κάτι άλλο. Τραγουδούσα συνέχεια, ό,τι ήταν το τραγουδούσα. Και εκεί οι φίλοι μου μού είπαν ότι τους έχω ζαλίσει και να πάω στο “Αυγό του Κόκορα” που ζητάνε τραγουδίστρια.

Ήταν ένα υπέροχο κουτούκι πολύ μικρό, με δυο βαρέλια και είχε κόκορα μέσα στο μαγαζί. Κι όταν μου έδωσαν χρήματα τους είπα ότι είναι πολλά για τα πέντε τραγούδια που είπα. Μου φαινόταν εξωπραγματικό”, ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.

Δες το βίντεο:

Η συνέντευξη της Μελίνας Ασλανίδου σχολιάστηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της, με την παρουσιάστρια να λέει:

«Για να έχει μείνει η Ασλανίδου στα Χανιά, δεν της αρέσει μόνο ο κρητικός ήλιος. Χώρισε και είναι ξανά με Κρητικό. Βρήκε άλλον Κρητικό… Να ‘ναι καλά και να ‘ναι ευτυχισμένη».

Read More

And More