Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε τις νέες της δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο με αφορμή τη συνεργασία της με τον Χρήστο Μενιδιάτη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή της περιοδεία αλλά και στο συμβάν που δεν θα ξεχάσει.
«Δεν σταμάτησα το καλοκαίρι καθόλου με την περιοδεία. Η πιο ωραία στιγμή που είχε πλάκα ήταν όταν βγήκα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας κάλεσαν για τη συναυλία και ξαφνικά βλέπω δύο μούντζες έτσι. Γέλασα και είπα ”ρε αδερφούλη και με τα δύο;” Να μου έδινες και με το ένα και με τα δύο τα χέρια;» ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.
Σε επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν είναι ερωτευμένη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Είναι ευλογία ο έρωτας».
Από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του THEAMA, εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το συναίσθημα και τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας με την αυθεντική λαϊκή χροιά και τη σκηνική ενέργεια του Χρήστου Μενιδιάτη.
Μαζί τους βρίσκεται ο Παναγιώτης Μαύρος, ενώ στο σχήμα συμμετέχουν ακόμη η Εύα Μαντά, η Μαρίλια και ο Χρήστος Χαραλαμπίδης. Οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με το THEAMA να δίνει το νέο μουσικό ραντεβού της Αθήνας στα βόρεια προάστια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
