Μελίνα Μεταξά για Κωνσταντίνο Βασάλο – Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς»

Η Μελίνα Μεταξά είναι η παίκτρια του Survivor All Star που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειά της.

Η Μελίνα Μεταξά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο Πρωινό μας και τον Χρήστο Λυσσέα και μέσα σε όλα, αποκάλυψε ότι περίμενε πως θα ήταν εκείνη που θα έφευγε από το παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ αυτή που θα αποχωρήσει. Το είχα πει και στα παιδιά. Είχα μαζέψει τα πράγματά μου, ήμουν πάρα πολύ πιεσμένη και νομίζω ότι τελείωσαν όλα τα βάσανα» είπε αρχικά η Μελίνα Μεταξά.

Όσο για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Μελίνα Μεταξά ανέφερε: «Με τον Βασάλο δεν είχαμε ποτέ επικοινωνία και με τη Σταυρούλα από την κόκκινη ομάδα δεν υπήρχε καμία επικοινωνία. Καλύτερο θα ήταν να ρωτήσετε τα παιδιά τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Δε μπορώ να μπαίνω στις σχέσεις άλλων ανθρώπων. Εγώ σίγουρα έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Read More

And More