Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στις πρώτες τους κοινές δηλώσεις – «Εννοείται πως θα ερχόταν η μητέρα μου»

Στο πάρτι που διοργάνωσε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του καταστήματός του, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 13/12 οι τηλεοπτικές κάμερες κι εκεί συνάντησαν τόσο τον ίδιο όσο και τη σύντροφό του, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη προχώρησε σε κοινές δηλώσεις με τον αγαπημένο της, και όπως είπε δε θα μπορούσε να λείπει μια τέτοια μέρα από το πλευρό του, το ίδιο και η μητέρα της. (δες εδώ φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά)

«Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Αλέξανδρο. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με φαγητά υγιεινά, μαμαδίστικα, διατροφικά, συνδυάζεται και με το γυμναστήριο. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να ευχηθώ και φαίνεται ότι είναι κάτι που θα πάει πολύ μπροστά. Εννοείται πως θα ερχόταν η μητέρα μου για να στηρίξει τον Αλέξανδρο» είπε η Μελίνα Νικολαΐδη.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων προς τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη για το αν μαγειρεύει καλύτερα η μητέρα του, ή η Δέσποινα Βανδή, εκείνος απάντησε, «Εγώ προσωπικά τρώω από τη μητέρα μου επειδή είναι κοντά στα μαγαζιά κι εγώ είμαι συνέχεια εδώ». 

«Και η μητέρα μου και η μητέρα του Αλέξανδρου είναι πάρα πολύ καλές μαγείρισσες» είπε από τη δική της πλευρά η Μελίνα Νικολαΐδη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164