Ο Μέμος Μπεγνής και ο Αιμιλιανός Σταματάκης αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Νίκος Ξυλούρης – Ο αρχάγγελος της Κρήτης».
Με αφορμή την παράσταση αυτή οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα και μέσα σε όλα, ο Μέμος Μεγνής μίλησε και για τη σύμβαση του γάμου, με την οποία, όπως είπε, δε συμφωνεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν είμαι υπέρ της σύμβασης του γάμου, της συγκατοίκησης, του ίδιου κρεβατιού. Οι άλλοι που το κάνουν και μπορούν και το κάνουν, μπράβο τους. Το θαυμάζω. Απορώ, αλλά το θαυμάζω. Μιλάω για μένα όμως, με έχουν βρίσει κιόλας γι’ αυτό. Τη γνώμη μου λέω. Δε θα μπορούσα να παντρευτώ, ή να κάνω οικογένεια. Δεν είναι κάτι που με εκφράζει, δεν το ονειρεύτηκα ποτέ στη ζωή μου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν οικογένεια. Δεν ΄έχουμε όλοι τις ίδιες πεποιθήσεις» δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.