Μέμος Μπεγνής: «Εγώ θα κάνω ευτυχισμένη τη μάνα μου αν αποκτήσω παιδί;» – Η αποκάλυψη για την ηλικία του

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την πορεία του στην υποκριτική, την τηλεόραση αλλά και τα στερεότυπα της κοινωνίας. 

Ο γνωστός ηθοποιός απαντώντας για την σχέση του με τον χρόνο: «Δεν είχα ποτέ θέματα ηλικιακά, κρίση δεν είχα ούτε στα 30 ούτε στα 40 και ελπίζει ούτε του χρόνου στα 50», απάντησε ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτοντας έτσι πως την ηλικία του (49 ετών).

Ο Μέμος Μπεγνής επισημαίνει πως θα μάλωνε με τη μαμά του αν του έλεγε «πότε θα γίνω γιαγιά;».

«Είμαστε χωριό. Εγώ θα μάλωνα με την μάνα μου αν μου έλεγε πότε θα γίνει γιαγιά. Ποτέ! Εγώ θα την κάνω ευτυχισμένη; Το παιδί σου το κάνεις για να ανοίξει τα φτερά του», απάντησε ο γνωστός ηθοποιός.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για την τηλεόραση σήμερα αλλά και την ξαφνική δημοσιότητα η οποία πολλές φορές λήγει άδοξα.

«Στην τηλεόραση βλέπουμε τα παιδιά που γίνονται γνωστά και σε δύο χρόνια, δεν τα ξέρει κάνεις και έτσι έρχεται η κατάθλιψη και τα ψυχοφάρμακα.

Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος, είμαστε αναλώσιμοι και αμέσως πάμε στον επόμενο. Δεν κατακρίνω όσους κάνουν ψυχοθεραπεία απλά πιστεύω ότι έχει γίνει της μόδας. Με το παραμικρό έχουμε γίνει ευαίσθητοι», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Read More

And More