Μένιος Φουρθιώτης: Ο δικηγόρος του μιλά στο T-Live για την αποφυλάκισή του

Για την αποφυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη μίλησε ο Νίκος Αναγνωστόπουλος την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο T- Live. Ο δικηγόρος του παρουσιαστή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ατύχημα το οποίο είχε ο Μένιος Φουρθιώτης λίγο μετά την αποφυλάκισή του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε πως με διάταξη ανακριτή, ο Μένιος Φουρθιώτης βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού με 30.000 ευρώ εγγύηση, υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

«Υπήρξε μια ατυχής εξέλιξη στην υγεία του κυρίου Φουρθιώτη, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του την Τρίτη. Χειρουργήθηκε χθες και ήταν ένα πολύωρο χειρουργείο, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και τώρα είναι στη φάση της ανάρρωσης», ανέφερε ο Νίκος Αναγνωστόπουλος για το ατύχημα του πελάτη του.

Όσο για την απαγόρευση των τηλεοπτικών εμφανίσεων του Μένιου Φουρθιώτη ο δικηγόρος του ανέφερε: « Είναι μια απόφαση αυτή την οποία δεν μπορούμε να σχολιάσουμε. Σεβόμαστε την κρίση του ανακριτική. (…) Σίγουρα αυτή η απαγόρευση προκαλεί κάποιες εντυπώσεις. Ο Μένιος ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, ο ίδιος δηλώνει αθώος για όσα κατηγορείται, όταν θα γίνει η δίκη, όλα θα αναδειχθούν, τότε θα κρίνει και το δικαστήριο οριστικά».

Read More

And More