Μένιος Φουρθιώτης: Τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε με τους δύο συλληφθέντες

Μετά από περίπου 12 ώρες παραμονής του στο γραφεία της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο γνωστός παρουσιαστής προσήχθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης 27/04/2021 στο πλαίσιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου στην οδό Θησέως στην Νέα Ερυθραία.

Οι δράστες που δεν σταμάτησαν σε μπλόκο των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, μόλις ξεκίνησε η καταδίωξη τους έστρεψαν το καλάσνικοφ τους εναντίον των δύο μηχανών της αστυνομίας που κυνηγούσαν και πυροβόλησαν τρεις φορές. Τελικά κατάφεραν να διαφύγουν αλλά την επόμενη ημέρα επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή. Αυτή τη φορά βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη όπου και πυροβόλησαν εναντίον του φυλακίου που βρίσκεται στην είσοδο της κατοικίας του παρουσιαστή εννέα φορές.

Όπως μετέφερε πριν από λίγο η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη στο T-live, οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Μένιο Φουρθιώτη είναι για εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία για το καλάσνικοφ και τα γκαζάκια και πρόκληση και προσφορά για τέλεση αδικημάτων.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, το βράδυ που ήταν να γίνει η επίθεση στο σπίτι του λόγω της συμπλοκής με τους αστυνομικούς, ο παρουσιαστής έστελνε μηνύματα στους δύο συλληφθέντες καθώς είχαν εξαφανιστεί και ανησυχούσε για το που βρίσκονται. Το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο Μένιος Φουρθιώτης στους δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία ήταν «Ό,τι χρειαστείτε, είμαι δίπλα σας. Πείτε μου τι θέλετε να κάνω για εσάς».

Μετέπειτα κανονίστηκε μέσω μηνυμάτων η επίθεση και οι αστυνομικοί βρήκαν μηνύματα λίγο πριν συμβεί αλλά και λίγο μετά. Τότε, ο Φουρθιώτης τους ζήτησε να βρεθούν την επόμενη ημέρα στο Περιστέρι για τα χρήματα που τους είχε τάξει.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Read More

And More