Στο T-live

Μεσολόγγι: Καρέ καρέ η στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη – Αυτή είναι η μοιραία διαδρομή που έκανε ο κρεοπώλης

Η στιγμή που σωστικά συνεργεία εντοπίζουν το άψυχο σώμα του Μπάμπη καταγράφηκε από το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha. Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη παρακολουθούσε από το πρώτο λεπτό την κινητοποίηση όσων συμμετείχαν στην έρευνα που σφραγίστηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η σορός του Μπάμπη βρέθηκε σε κανάλι κοντά στο εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας. Πρόκειται για την περιοχή που είχε μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών  αφού εκεί οδηγούσαν τα δεδομένα από το τελευταίο στίγμα των κινητών και από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται εκεί.

Το σημείο αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ κατέφθασε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Αρχές, ο άτυχος Μπάμπης έφερε σημάδια από όπλο σε όλο του το κορμί. Οι Αρχές αναζητούν την καραμπίνα  που είχε πάρει μαζί του ο 30χρόνος, η οποία δεν έχει βρεθεί.

Οι έρευνες της ΕΜΑΚ σταμάτησαν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. Η οικογένεια ωστόσο επέμενε ότι το σημείο έπρεπε να ψαχτεί εξονυχιστικά. Είχε ζητήσει από τις αρχές να συνδράμει τις έρευνες  ομάδα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Την ίδια ώρα το T-live και η Ρένα Κουβελιώτη  απήυθηναν κάλεσμα σε εθελοντές.

Η εξειδικευμένη ομάδα Anubis Coldcase K9 Team με τον εκπαιδευμένο σκύλο βρέθηκε εκεί μετά από αίτημα της οικογένειας στην ανακρίτρια. Ο echo ήταν αυτός που εντόπισε το άψυχο σώμα του Μπάμπη.  Η ερευνητική ομάδα ιδρύθηκε το 2022, και αναλαμβάνει απαιτητικές αποστολές αναζήτησης και εντοπισμού.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους εδώ βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία του εκπαιδευμένου σκύλου καθώς και το γεγονός ότι δε σταμάτησαν ποτέ οι προσπάθειες και οι έρευνες. Αρωγός στην προσπάθειες ανεύρεσης του 30χρόνου στάθηκε από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Μεσολογγίου.

Αυτή είναι η μοιραία διαδρομή που έκανε ο κρεοπώλης

Το T-live ακολούθησε τη μοιραία διαδρομή που έκανε ο κρεοπώλης με το θύμα το  βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Όμως τα στοιχεία τον διαψεύδουν. Ο 50χρονος χρειάστηκε 50 λεπτά για να επιστρέψει στο σπίτι του, ένα χρονικό διάστημα που τώρα το έχει ξεχάσει.  Ισχυρίστηκε στις αρχές ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών αν και οι τοξικολογικές ήταν καθαρές ενώ οι κάμερες τον είχαν καταγράψει.  

O 36χρονος της παρέας ήταν ο πρώτος στον οποίο ο κρεοπώλης εκμυστηρεύτηκε ότι είχε αφήσει σε άλλο σημείο τον Μπάμπη από το σημείο που κατέθετε στις Aρχές.

Οι επόμενες κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις του κρεοπώλη, ήταν σε μία επιχείρηση φωτοβολταϊκων.

Η αδελφή του Μπάμπη, Χριστίνα Κούτσικου ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.
 

Read More

And More