Μεσολόγγι: «Παρέμβαση» της αδελφής του Μπάμπη στο Live News – «130 ευρώ ήταν το κέρδος του Μπάμπη από τα κρυπτονομίσματα»

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του θανάτου του Μπάμπη Κούτσικου, η σορός του οποίου βρέθηκε τη Δευτέρα 22/1, σε βάλτο, στην περιοχή Ευαγγελίστρια.

Η αδελφή του θύματος, Χριστίνα μίλησε  στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τη σχέση του Μπάμπη Κούτσικου με τα κρυπτονομίσματα 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Live News, στα προσωπικά αντικείμενα του 31χρονου Μπάμπη εντοπίστηκε ένας εξορυκτής κρυπτονομισμάτων, με τους ειδικούς να λένε πως η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξαιρετικά ενεργοβόρα.

Με αφορμή τα παραπάνω η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου θέλησε να διευκρινίσει τι ισχύει για τη σχέση του αδερφού της με τα κρυπτονομίσματα.

«Ο αδελφός μου έδειξε στη μητέρα μου τον Δεκέμβριο ότι έχει μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί έχει άλλη κάρτα για αυτό το μηχάνημα. Αυτό που ειπώθηκε, ότι μπορεί να βγάλει και χιλιάδες… Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά. 130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη», εξήγησε η Χριστίνα.

Όπως τόνισε η αδελφή του 31χρονου, το ζήτημα είναι να μιλήσει ο 50χρονος κατηγορούμενος και να διευκρινιστεί εάν υπήρξαν συνεργοί στη δολοφονία του αδερφού της.

«Το θέμα είναι να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός, τι έκανε αυτός, να ομολογήσει. Εάν είχε κάποιο μηχάνημα που του προσέφερε 100 και 200 ευρώ τον μήνα, δεν είναι αυτό το ζουμί της υπόθεσης. Το θέμα είναι να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος και όσοι άλλοι γνωρίζουν. Πρέπει να βγει η ιατροδικαστική έκθεση και να μας πει εάν σύρθηκε, εάν βρέθηκε άλλο DNA από ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος γνωρίζει, αυτό θα βρεθεί μέσω της άρσης απορρήτου, από τα μηνύματα που έχουν σβηστεί.

Εικασίες κάνουμε, αλλά τώρα να το έχει οργανώσει τόσο καλά κι αν ισχύει αυτό που είπε ο συγκρατούμενός του, ότι «δεν θα τον βρείτε ποτέ»… Ο αδερφός μου ήταν σε σημείο που να πέρναγε κάποιος με αυτοκίνητο θα τον έβλεπε. Εάν δεν έχει μεταφερθεί και ήταν εκεί, ήταν το σημείο που δεν πέρασε ποτέ κανένας. Εάν πέρναγε από τον δρόμο που είχε δίπλα τον έβλεπες τον αδερφό μου», πρόσθεσε η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου.

Τέλος, η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου απηύθυνε έκκληση στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους να τραβήξουν με διακριτικότητα πλάνα από την κηδεία του 31χρονου, η οποία θα τελεστεί αύριο, Σάββατο.

Read More

And More