Μετά την φυγή του Γιάννη Λάτσιου, αυτό είναι το πρόσωπο που αναλαμβάνει το “τιμόνι” του ΑΝΤ1!

Μετά την επεισοδιακή φυγή του Γιάννη Λάτσιου την περασμένη Πέμπτη από τον ΑΝΤ1, – για την οποία χύθηκαν ως γνωστόν τόνοι μελάνης και κάπου εδώ αλήθεια θέλω να ξανά πω για ακόμα μία φορά, πως δεν έφταιγε φέτος για όλα τα… δεινά του ΑΝΤ1, μόνο ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά και αρκετοί άλλοι που βρίσκονται σε καίρια πόστα στη διοικητική και οργανωτική δομή του καναλιού -, το κανάλι βρήκε τον άνθρωπο που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής το “τιμόνι” του προγράμματος.

Και βρήκε τον άνθρωπο που θα “τρέξει” το πρόγραμμα, μέσα σε μόλις έξι μέρες. Όχι, δεν έγινε θαύμα… Αυτό που έγινε ήταν το γεγονός οι Αντεννικοί να προχωρήσουν σε μία ουσιαστικά εσοκαναλική μετακίνηση.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος μέχρι τώρα βρισκόταν στο κανάλι κρατώντας τον ρόλο του “υπεύθυνου προγράμματος”, αναβαθμίζεται και αποκτά πλέον τον τίτλο του “Γενικού Διευθυντή Προγράμματος”.

Άλλωστε, είχε διαρρεύσει από την πρώτη στιγμή το γεγονός ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης θα ήταν ο άνθρωπος που θα επιστρατευόταν, μέχρι να δουν εκεί στον ΑΝΤ1, για το πως ακριβώς θα ήθελαν να γραφτεί η επόμενη μέρα, στο βιβλίο της τηλεοπτικής ιστορίας του σταθμού.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

“…O ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού. O Τζώρτζης Ποφάντης είναι στέλεχος με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και σημαντική προϋπηρεσία στην αγορά των media στις H.Π.Α. και την Ελλάδα. Στον ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 αναλαμβάνοντας καθήκοντα COO Digital Asset του Ομίλου ANTENNA.

Από την θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου του σταθμού σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου, όπως και την ανάπτυξη διεθνών συμπαραγωγών…”
Ας του ευχηθούμε του ανθρώπου να είναι “σιδεροκέφαλος” και καλή επιτυχία… Είναι ευχές που πίστεψέ με λατρεμένη, θα του χρειαστούν!

Read More

And More