Μεταγραφή-φωτιά πέτυχε το Epsilontv!

Μεταγραφή-φωτιά πέτυχε το Epsilontv! | tlife.gr

Τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση… Πρέπει να πάρουμε την απόφαση πως από αυτό το κανάλι του χρόνου θα τα… δούμε όλα, με την καλή έννοια!

Βλέπεις λατρεμένη, τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του εν ΄λόγω καναλιού αυτή την εποχή, σενμά, ταπεινά κι αθόρυβα, δουλεύουν νυχθημερόν, έτσι ώστε να τα καταφέρουν και να χτίσουν ένα πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει, ένα πρόγραμμα που θα καταφέρει να κυτριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης.

Φυσικά σου μιλώ για το Epsilontv, στο οποίο αυτή την εποχή οι τηλεοπτικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ! Τα ραντεβού με ηχηρά τηλεοπτικά ονόματα παίρνουν και δίνουν, οι μαραθώνιες συσκέψεις είναι καθημερινό φαινόμενο και η μελέτη διάφορων, εντυπωσιακών πρότζεκτ, είναι διαρκώς ένα θέμα το οποίο βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτό το κανάλι ανακοίνωσε σήμερα, ακόμα μία ηχηρή μεταγραφή. Ανακοίνωσε μία μεταγραφή-βόμβα, η οποία πραγματικά είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μας ανακοινωθεί, σε ότι έχει να κάνει με την λατρεμένη μυθοπλασία. Οι ελληνικές σειρές επιστρέφουν κι επιστρέφουν δριμύτερες στους δέκτες μας, γυρνώντας μας πίσω στις παλιές, καλές τηλεοπτικές εποχές.

Στο δυναμικό του Epsilontv, ανήκει από σήμερα κι επισήμως ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή. Δύο άκρως πετυχημένοι δημιουργοί, που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, υπογράφοντας θρυλικές σειρές, όπως τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και το «50-50».

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«…Στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού  Epsilon TV  εντάσσονται οι δυο καταξιωμένοι σεναριογράφοι,  Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή. Με πολυετή παρουσία στο χώρο της τηλεόρασης και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, όπως μεταξύ άλλων,  η 10η Εντολή, το Πενήντα –Πενήντα, τα Μαύρα Μεσάνυχτα και το Ταμάμ, το συγγραφικό δίδυμο σε αποκλειστική συνεργασία με το Epsilon TV, έρχεται για να μας χαρίσει έντονες στιγμές. Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο Epsilon TV…»

 

READ more