Μη αναστρέψιμη η κρίση στη συνεργασία Τζώρτζη Ποφάντη-ΑΝΤ1;

Γκρίνια, ίντριγκα, ανακατωσούρα, παρασκήνιο, αποτυχία… Σε ένα πραγματικά κρίσιμο και ιδιαίτερα κομβικό, χρονικό σημείο βρίσκεται ο ΑΝΤ1. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε και δεν έφερε μαζί της τον αέρα ανανέωσης κι επιτυχίας που ήθελαν εκεί στο Μαρούσι. Η ολοκαίνουργια σεζόν ήρθε και ενώ κουβαλούσε τις ελπίδες πως θα ξεπεραστούν φέτος όλες οι δυσκολίες και πως το κανάλι θα τα καταφέρει και πάλι να είναι πρωταγωνιστής στους πίνακες τηλεθέασης, γρήγορα αποδείχθηκε πως οι ελπίδες αυτές ήταν φρούδες.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και τόσο ο Σεπτέμβρης, όσο και ο Οκτώβρης ήταν για τον ΑΝΤ1 δύο μήνες καταστροφής, σε ότι έχει να κάνει κυρίως με το prime-time του καναλιού. Και αυτό γιατί; Γιατί σχεδόν κανένα από τα προγράμματα που βγήκαν στον αέρα (μοναδικές εξαιρέσεις είναι για την ώρα οι σειρές “Φριτέζα” και “Επιστροφή”, που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικό κοινό…) δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη και των εντυπώσεων, αλλά και της τηλεθέασης, με πρώτο και… χειρότερο το “Nomads”, το οποίο ως γνωστόν κοστίζει και στον ΑΝΤ1, μία περιουσία.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά; Πάνω από το κανάλι έχει στρογγυλοκαθίσει το μαύρο σύννεφο της… ίντριγκας, η οποία φέτος έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τον ΑΝΤ1 να θυμίζει όσο ποτέ… Βυζάντιο.

Αποτέλεσμα; Από τη μία μεριά έχουμε ένα πρόγραμμα που καταβαραθρώνεται κι από την άλλη; Η ίντριγκα τρώει τα “σωθικά” του καναλιού.

…Η Δούκισσα Νομικού που φωτογραφιζόταν σαν το πρόσωπο που ήθελε να “φάει” την θέση της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό”, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν αυτή, ήταν μία άλλη και δεν καταλάβαμε όλοι οι δημοσιογράφοι πως όλο αυτό “γεννήθηκε” και διαδώθηκε μέσα από το κανάλι.

…Ο Αντώνης Κανάκης που ήθελε κι αυτός να “φάει” και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (αχόρταγος γαρ…) και αρχικά τουλάχιστον το κατάφερε σου λέει, μόνο που μετά δεν ήταν ο Αντώνης, αυτός που επίσης φωτογραφιζόταν κι ανεφερόταν παντού, σαν δήμιος που παίρνει κεφάλια στο Μαρούσι! Πληροφορία η οποία και πάλι μας… προέκυψε μέσα από το κανάλι και η οποία ποτέ δεν διαψεύστηκε επισήμως…

…Ο Γιώργος Λιάγκας που κι αυτός είναι τρελός με τον τηλεοπτικό εκθρονισμό του, ο οποίος ,όμως, ποτέ δεν είπε ότι ο Αντώνης Κανάκης είναι το πρόσωπο που τον έχει “κόψει” από τον ΑΝΤ1 και γενικά είναι έξαλλος με το “παιχνίδι” που παίζεται στη πλάτη του…

…Όπως επίσης φυσικά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν σφόδρα ενοχλημένος που βρέθηκε να συγκαταλέγεται στους… αναπληρωματικούς της ομάδας των Αντεννικών, μιας και δεν ταίριαζε αίφνης με το στυλ και την φιλοσοφία του καναλιού. Φυσικά στη προκειμένη περίπτωση, μάλλον διανύουμε πλέον μέρες ειρήνης, αφού εντέλει μπαίνει στο τηλεοπτικό αγώνα με το “The 2 night show”.

Όλα αυτά ,λοιπόν, μαζί, σε συνδυασμό με την ελεύθερη πτώση του καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης, έχουν κάνει τις φήμες να οργιάζουν πως η αντίστροφη μέτρηση στην επαγγελματική σχέση του ΑΝΤ1 με τον Τζώρτζη Ποφάντη, – τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού , έχει ξεκινήσει ,ήδη.

Η κρίση στη συνεργασία τους παρουσιάζεται ως μη αναστρέψιμη, με το παρα-τηλεοπτικό ρεπορτάζ να λέει, πως ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι πολύ πιθανό μετά τις γιορτές να αποχωρεί από το Μαρούσι.

Ένα ρεπορτάζ το οποίο φουντώνει όλο και περισσότερο, από την στιγμή που έχει γίνει επίσης γνωστό στο Τύπο, πως η διοικητική πυραμίδα του ΑΝΤ1 αυτές τις ημέρες έχει προχωρήσει σε διάφορα ραντεβού με σημαντικά, τηλεοπτικά στελέχη.

 

Read More

And More