Μία Happy εβδομάδα με Super αποδόσεις σε ψυχαγωγία και Tlive ενημέρωση

Η μέρα ξεκινά χαρούμενα με Happy Day στον Alpha!

Είναι αναμφισβήτητα το πιο χαρούμενο ξεκίνημα της ημέρας. Για την εβδομάδα 31 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2022, το «Happy Day στον Alpha» έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό (18-54) 19,4%.

Το Happy Day αποτελεί τοπ επιλογή του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού για πρωινή ενημέρωση και ψυχαγωγία.  Μάλιστα, σε επιμέρους γυναικείο κοινό (Γ25-44) η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο με ποσοστό 25,4% και με διαφορά από τον ανταγωνισμό 9 μονάδων! 

Super αποδόσεις για τη Super Κατερίνα

Super αποδόσεις ακόμη μία φορά για τη «Super Κατερίνα»!  Για την εβδομάδα 31 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2022, η εκπομπή τερμάτισε πρώτη στον πίνακα τηλεθέασης με ποσοστό 15,6% στο δυναμικό κοινό (18-54). Οι γυναίκες έδειξαν την προτίμησή τους ακόμη μία φορά στη «Super Κατερίνα», που σε επιμέρους γυναικείο κοινό (Γ25-44) κατέκτησε την κορυφή με μέσο όρο 19,6%

Εβδομάδα υψηλών πτήσεων για Tlive

Το ενημερωτικό περιεχόμενο, οι διαδραστικές ειδήσεις, και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για όλα όσα μας απασχολούν φέρνουν το «Tlive» με την μοναδική ματιά της Τατιάνας Στεφανίδου πάντα δίπλα στον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα αλλά και στην κορυφή της τηλεθέασης. Για την εβδομάδα 31 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2022 το «Tlive» τερμάτισε πρώτο κατακτώντας το σύνολο του κοινού με ποσοστό 16,2%.

Read More

And More