Συγκλονιστικές εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, «Μια νύχτα μόνο», καθώς δολοφονείται η Ευθυμίου.
Το τέλος έρχεται για την Όλγα Ευθυμίου και η δολοφονία της θα μπλέξει τον Οδυσσέα σε νέες περιπέτειες. Η Αρετή ανησυχεί ακόμη περισσότερο για την επιρροή που ασκεί η Αλεξάνδρα στον Οδυσσέα. Ο Σταύρος και η Ελένη ετοιμάζονται να γιορτάσουν, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ευθυμίου συμφωνεί με τον Οδυσσέα να βγει πάλι στην εκπομπή, για να αποκαταστήσει την αλήθεια, ενώ η Αρετή σκοτεινιάζει βλέποντας την επιρροή της Αλεξάνδρας πάνω του.
Η Αννέζα χαίρεται με το νέο του αρραβώνα του Σταύρου και της Ελένης, παρά την χλιαρή αντίδραση της Κατερίνης. Η Ελένη υποδέχεται στο σπίτι της τον Σταύρο για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός. Τέλος, ένας φόνος μπλέκει τον Οδυσσέα σε δύσκολες περιπέτειες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ