Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, «Μια νύχτα μόνο».
Αναλυτικά όσα θα δούμε στο 17ο επεισόδιο
Στα άκρα η σχέση της Ελένης με τη Μιρέλλα, που καταφέρνει να μπει στην ERGAN. Η αντίδραση του Πετράκη, όταν βλέπει τη μητέρα του να περνά καλά με τον Οδυσσέα, προβληματίζει και τους δύο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Αρετή ευχαριστεί τον Οδυσσέα που την βοήθησε να βρει τον Πετράκη, ενώ ο Σταύρος ακούει με έκπληξη την πρόταση μιας αντίπαλης εταιρίας που αφορά στο πρόσωπο της Αρετής.
Η επίσκεψη του εκπρόσωπου του συλλέκτη στην γκαλερί αναστατώνει τον Πωλ και την Αννέζα, όσο η Μιρέλλα βρίσκει τρόπο να μπει μέσα στην ERGAN, κάτι που φέρνει την σχέση της μ ε την Ελένη στα άκρα. Ο Οδυσσέας κάνει πρόταση στην Αρετή να φέρει το παιδί στο κτήμα, για να δει από κοντά τα άλογα, ενώ η αντίδραση του Πετράκη όταν τους βλέπει να περνάνε όμορφα μαζί, προβληματίζει και τους δυο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
