Μίκα Ιατρίδη: Η μάχη ζωής του συζύγου της βουλευτή – Η συγκινητική ανάρτησή του μετά από μεταμόσχευση ήπατος

«Έζησα το θαύμα της Παναγίας» λέει μετά από την επιτυχή μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υποβλήθηκε και συγκινεί ο Νίκος Παπαπαναγιώτου, σύζυγος της βουλευτή Δωδεκανήσου, Μίκας Ιατρίδη. 

Βγήκε νικητής μετά από 25 ημέρες στην εντατική μονάδα του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, και όπως λέει ο ίδιος, γιατρός στο επάγγελμα, μετά από πολλή αγωνία και αρκετές επιπλοκές είναι έτοιμος να πάρει εξιτήριο.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, ο Νίκος Παπαπαναγιώτου ευχαριστεί τη σύζυγό του, την οικογένειά του και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους το διάστημα της νοσηλείας του.

«Ακριβώς ένα μήνα πριν έλαβα το μεγαλύτερο δώρο ζωής, μια δεύτερη ευκαιρία να κάνω όνειρα κ σχέδια για την οικογένειά μου. Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο, αρκετές επιπλοκές, 25 μέρες στη ΜΕΘ και πολλή αγωνία ετοιμάζομαι σιγά σιγά να πάρω εξιτήριο.

Το ευχαριστώ προς την οικογένεια του δότη είναι πολύ φτωχό μπροστά στο μεγαλείο αυτής της ύψιστης πράξης αλτρουισμού τη στιγμή της μεγάλης απώλειας. 

Εύχομαι υγεία σε όλους, η Παναγία, η Μητέρα όλων να σας προστατεύει. Εγώ έζησα το θαύμα της… Εις το επανειδείν»

Η βουλευτής και ο γιατρός παντρεύτηκαν το 2020  εν μέσω κορονοϊού, στο δημοτικό κατάστημα των Καλυθιών, στη Ρόδο με έναν πρωτότυπο τρόπο αφού οι καλεσμένοι του πολιτικού γάμου τους, παρακολούθησαν μέσω viber την τελετή.  Οι νεόνυμφοι, μάλιστα, είχαν φτιάξει και μάσκες που είχαν κεντημένα με κόκκινη κλωστή τα αρχικά των ονομάτων τους «Νίκος και Τσαμπίκα».

Η νύφη φορώντας ένα χρυσό πουκάμισο, ιβουάρ φούστα και αντίστοιχου χρώματος παλτό, στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Νίκου. Το ζευγάρι έχει 2 παιδιά  τα οποία μεγαλώνει  με πολλή αγάπη και αφοσίωση.

Δες το βίντεο από το T-live:

Read More

And More