Μικαέλα Φωτιάδη: Σε σοκ μετά την ξυλοδαρμό της – «Την τράβηξε από τα μαλλιά, πάλευε να ξεφύγει», αποκαλύπτει ο Νεκτάριος Σκαμνάκης

Δύσκολες ώρες βίωσε η Μικαέλα Φωτιάδη, το γνωστό μοντέλο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Κολωνάκι. 

Περισσότερα αποκάλυψαν στο Live News πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον τα οποία μίλησαν στην εκπομπή του Mega περιγράφοντας όσα τους μετέφερε η Μικαέλα Φωτιάδη για την επίθεση και τα σημάδια στο πρόσωπό της. 

«Μου είπε ότι το σκηνικό έγινε την Τρίτη το ξημέρωμα, Δευτέρα βράδυ πήγε για ποτό με τις φίλες της στην πλατεία Κολωνακίου και φεύγοντας προς τα κάτω πήγε να πάρει ταξί και την σταμάτησε κάποιος άνθρωπος, ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά και πήγε να την παρενοχλήσει σωματικά προφανώς», δήλωσε ο γνωστός PR manager και φίλος της, Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Το γνωστό μοντέλο δεχόταν επίθεση από έναν άντρα στη μέση του δρόμου. Πάλευε με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τα χέρια του.

«Έτρεξε, την κυνήγησε, την ξανά έπιασε και αυτός έγινε πιο βίαιος και την χτύπησε στο κεφάλι. Εκείνη αμύνθηκε με γρατζουνιές και με σπρωξιές και με φωνές», πρόσθεσε ο Νεκτάριος Σκαμνάνκης.

 Η μύτη της αιμορραγούσε. Το πρόσωπό της ήταν πρησμένο από τις μπουνιές που δέχθηκε από τον άγνωστο άντρα.

«Στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βλάβης που της είχε προξενηθεί. Της είχε ανοίξει η μύτη, άργησε πολύ και δεν έβρισκε και ταξί εκείνη τη μέρα», συμπλήρωσε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Ήταν ακόμα σε κατάσταση σοκ όταν κατάφερε να βγάλει τις φωτογραφίες ντοκουμέντα, που φανερώνουν τα σφοδρά χτυπήματα που δέχθηκε.

«Μου είπε ότι τον είδε και δεν τον ήξερε και ήταν αλλοεθνής. Γενικά η Μικαέλα είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δυναμικό, δεν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ενός άντρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόβλημα», ανέφερε ο φίλος της, Νεκτάριος Σκαμνάκης στο Live News. 

 

Read More

And More