Στο T-live

Μίκης Θεοδωράκης: Η ανιψιά του αποκαλύπτει για τη διαμάχη – «Γνώριζα την ύπαρξή του από 12 ετών»

Απαγορεύτηκε στον Νίκο Κουρή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη εκτός γάμου, να χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης», μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη.

Η κόρη του Γιάννη ΘεοδωράκηΑσπασία Άννα Θεοδωράκη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live σχετικά με το θέμα. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι γνώριζε από μικρή ηλικία από τον πατέρα της ότι ο Νίκος Κουρής είναι γιος του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη με την οικιακή του βοηθό. Όπως τόνισε, αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

«Ήξερα για την ύπαρξή του από τότε που ήμουν 12 χρονών. Οφείλω να το πω γιατί κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα. Υπήρχε μία φωτογραφία ενός μικρού παιδιού στο σπίτι του πατέρα μου και με πίεση μου είπε ο πατέρας μου ότι είναι ξάδερφός μου, λέγεται Νίκος και όταν μεγαλώσω θα τον γνωρίσω. Όπως και τον γνώρισα» ανέφερε αρχικά η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το παιδί αυτό πάντα μου έλεγε πως δεν θέλει τίποτα, απλά να γνωρίσει τη βιολογική του οικογένεια, τις ρίζες του. Τον θεωρώ ξάδελφο μου. Θα μπορούσε να λυθεί με ένα τεστ DNA πολύ εύκολαΤα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τα λόγια του πατέρα μου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος Θεοδωράκης έκανε μία ανάρτηση πριν από λίγο που αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι η οικογένειά του δεν ασχολείται με το θέμα του εν λόγω κυρίου. 

Η αίτηση των ασφαλιστικών θα εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου.

Read More

And More