Μιμή Ντενίση: «Τον είχα φανταστεί για πατέρα της κόρης μου, είχα το νυφικό, τις άδειες γάμου, όλα»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και στον Τάσο Ιορδανίδη για τους άνδρες της ζωής της και την κόρη της, Μαριτίνα.

Η γνωστή ηθοποιός – παραγωγός αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την κόρη της σε μικρή ηλικία, όταν ρώτησε για τον πατέρα της.

«Είχα πει στην κόρη μου: “Εμείς μπαμπά δεν έχουμε και δεν θα αποκτήσουμε αν δεν βρούμε έναν πολύ καλό. Εγώ έναν χάλια άνθρωπο δεν θα έχω”. Μου είπε πως δεν έχει ανάγκη γιατί έχει εμένα, οπότε το λύσαμε από μικρή ηλικία», εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.

Για τον έρωτά της με τον Αντώνη Τρίτση: «Ετοιμαζόμασταν για γάμο, είχα και το νυφικό, τις άδειες, όλα. Τον είχα φανταστεί για πατέρα της κόρης μου. Ο Γιάννης Φέρτης δεν ήταν τόσο των παιδιών, δεν νομίζω ότι ήθελε και πολύ», ανέφερε η Μιμή Ντενίση, καθώς ο Αντώνης Τρίτσης έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους.

Για τον τελευταίο της γάμο: Παντρεύτηκα τον Σωτήρη Πολύζο και η Μαριτίνα είχε την τύχη μετά να αποκτήσει έναν άνθρωπο που την αγαπάει σαν μπαμπάς. Δεν έχει σημασία που χωρίσαμε, είναι άνθρωπος της οικογένειας», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή, «Μπαμπά-δες».

Read More

And More